PROSTŘEDEK ZABRAŇUJÍCÍ VÝBUCHU PZV-09

8.3.2017 20:26:42 (autor: Administrator, přečteno: 1454x, komentářů: 0)
Kategorie: Nejnovější články

PROSTŘEDEK ZABRAŇUJÍCÍ VÝBUCHU PZV-09

 Speciální doplněk pro zamezení výbuchu je díky svým unikátním vlastnostem produkt, který zabraňuje výbuchu vysoce výbušných hmot jako například benzínové výpary, kerosin, nafta, plyn apod.

PROSTŘEDEK ZABRAŇUJÍCÍ VÝBUCHU PZV-09

 


Speciální doplněk pro zamezení výbuchu je díky svým unikátním vlastnostem produkt, který zabraňuje výbuchu vysoce výbušných hmot jako například benzínové výpary, kerosin, nafta, plyn apod. Tento produkt se vyrábí v podobě folie, která je určena do nově vyráběných nádrží, nebo jako kuličky, které se plní do již vyrobených nádrží. V tomto případě je nutno vyrobit košík kolem palivoměru.


POUŽITÍ:

Jeho použití je jednoduché, kuličky nebo folie se umístí do nádrže nebo kanystru (po okraj, např. do 100 litrové nádrže se umístí 100 litrů kuliček nebo folie). Pokud dojde ke vznícení vysoce hořlavého média obsaženého v nádobě, bude přítomností kuliček nebo folie zamezeno devastujícímu výbuchu, který může způsobit zranění neslučitelná se životem nebo značnou škodu na majetku.
Po opravách poškozených nádrží, kde se v případě neodvětrané nádrže naplní kuličkami, následně se opraví svařováním, kuličky se odstraní, nebo ponechají v nádrži pro její bezpečnější používání a nedojde při opravě k výbuchu par benzínu, plynu nebo jiného výbušného média. Kuličky se v tomto případě dopravují do nádrže vytvořením podtlaku a nasátím kuliček do opravované nádrže. Stejným způsobem se zase vysají ven.

 

 

TECHNICKÉ PARAMETRY:


Zabraňuje výbuchu vysoce výbušných hmot:
•    benzin
•    nafta
•    plyn apod.
Kuličkami se naplní nádoba až po okraj, přitom se její objem zmenší pouze o cca 1,5 %.
Kuličky zamezí pouze výbuchu, je tedy nutné uhasit požár nádrže po vznícení!
•    Vhodný do jakýchkoliv nádrží nebo tlakových nádob.
•    Významně zamezuje přelévání kapaliny v nádrži a tím činí dopravu těchto médii bezpečnější.
•    Zabraňuje zpětnému zášlehu plynu v potrubí. Do potrubí, v němž se nachází hořlavé medium, se umístí špunt z folie a zpětný plamen se o něj zastaví a nepokračuje dále potrubím.

Odkaz na video:

https://www.youtube.com/watch

zpět

 

komentářů: 0

 

 

 

 
 

© Adam Lučaník  2008 | Webhosting starhost.cz | Provozováno na CMS E4E | Mapa webu

Vyhledat